Friday, August 14, 2009

Al III-lea Razboi Mondial............la mine acasa...

Astazi am crezut ca o sa mor...au venit la mine in casa niste necunoscuti cu arme, cu echipamente de lupta (altceva nu puteau sa fie). Eu am fost sechestrat ba in baie, ba in bucatarie :((
Am fost speriat de moarte...pe cuvant...
Si apoi au inceput tunete, fulgere, focuri de arma, sunete care mai de care mai puternice...m-am ascuns in spate la frigider in mare parte a zilei...sau undeva langa chiuveta...poate poate nu ma vad atacatorii.
Au fost cateva ore de sunete infernale!

Incet...incet totul s-a linistit...dar pe mine nu ma pacaleste nimeni cu linistea asta...am stat ascuns in spate la frigider...daca de fapt imi intind o capcana...
La un moment dat au venit ai mei si m-au rugat sa ies afara. Dar spuneti si voi cum sa am eu incredere in cineva...daca erau de fapt inamicii deghizati. S-au tinut de mine juma de ora...dar eu am ramas pe pozitii...neclintit.
Pana la urma tot au reusit ei sa ma scoata de acolo (doar sunt de sute de ori mai mari ca mine) dar am fugit repede in spatele canapelei, de acolo cum sa ma mai scoata?
Dar au reusit :((
Dupa aceea m-au lasat in pace si pana la urma mi-am dat si eu seama ca razboiul s-a terminat si ca ai mei erau de fapt ai mei si nu niste inamici deghizati :D
Am papat putin...ca toata ziua nu am putut sa mananc, apoi am inceput sa merg in recunoastere in timp ce ai mei faceau curatenie.
Am observat ca geamurile vechi nu mai erau...oare de ce? Imi sopteste mama ca sunt termopane :D
Iar acum dupa ce e curatenie si toate lucrusoarele mele sunt la locul lor...ma rog...aproape toate...nu mai e jardiniera de la bucatarie unde era ierbita mea (dar zice tata ca o sa fie pusa la loc), stau si eu mai relaxat si trag un pui de somn langa ai mei in pat :D

Noapte buna si revin cu poze!

7 comments:

  1. Hi
    Its a really scary story,
    I hope all is well with you !!!!!

    ReplyDelete
  2. Vai de mine! Dragă Pisule, ştiu la ce te referi. Am trecut şi eu prin asta. E de groazăă! Va trebui să pichetezi geamurile noi. Mă-nţelegi ce vreau să spun, nu? :)))
    Missy

    ReplyDelete
  3. Vai, sa stii ca prin aceleasi emotii am trecut si eu de curand. Asa ca te inteleg. Am incercat sa scuip animalul ala fioros care se numeste aspirator, dar nici nu m-a bagat in seama.

    ReplyDelete
  4. Hi Anya,
    Thanks for your worries. Yes everything is ok...you can see in the pictures :D
    Purs!
    Pisu

    ReplyDelete
  5. Ma bucur ca stii la ce ma refer Missouri...Sa stii ca inca nu m-am obisnuit cu ele...oricum am inteles de la ei mei sa inca razboiul nu s-a terminat...va mai veni un inamic sa mai saboteze casa mea :(( sub pretextul ca vrea sa faca reparatii in jurul geamurilor noi...eu nu cred nici un cuvant!!!

    ReplyDelete
  6. Buna Chiti!
    Eu inca nici acum nu am reusit sa infrang aspiratorul...e fioros rau...prefer sa ii urmaresc fiecare miscare si sa ii gasesc punctele slabe...desi am observat ca atunci cand doarme nu face rau la nimeni...oare de ce?

    Pupici pe botic!
    Pisu

    ReplyDelete
  7. ai vazut tu mitzoi sa-i placa deranjul?

    dar pe de alta parte, nu e pisi mai fericita decit cea care doarme pe lenjeria abia schimbata parfumata, apretata. cu un pernutz dolofan.

    le place vreau sa zic, curatenia.

    ReplyDelete