Thursday, September 3, 2009

La antrenament cu noi!

Iata ce imi doresc de Craciun...asta ca sa stie ai mei din timp :)


8 comments:

  1. SUPER coooooool video :)))))))
    I love it !!!

    ReplyDelete
  2. Isn't it great? I love it a lot, too bad that here in our apartment there is no room for this...but maybe in the future we'll move somewhere with more space and room for this great toy!
    Hugs!

    ReplyDelete
  3. Dragă Pisu, dacă i-aş spune Mamei că vreau aşa o jucărie de Crăciun, mi-ar cumpăra-o! Dar mi-ar tăia raţia şi cazarea două luni.În consecinţă prefer să mă dau uţa pe gard...:)
    ( sau să mă joc de-a "peretele morţii" în cada de la baie - da' asta Mama n-o ştie...)

    ReplyDelete
  4. Da Missy dar tu ai noroc ca na ai curte acolo...si oricum sa stii ca am vazut ca se pot si face, nu tre sa cumperi roata asta de undeva...poate se pricepe taticul tau :))
    ia zi-mi tu mie, doar asa la ureche, ce joc e ala "peretele mortii"...ca pare foarte periculos...

    ReplyDelete
  5. Pisu!ŞŞT! Să nu ne audă ai tăi... E un joc palpitant mai ales dacă se joacă în doi. Alergi prin cadă şi, când viteza este maximă, o iei pe pereţii verticali ca ăia cu motocicletele.:) E un sport extrem pisicesc. Să nu încerci pe cada udă! Şi nu până nu te faci bine complet! Noi am descoperit jocul atunci când Mama a scăpat dopul unei sticle de plastic în vană:)

    ReplyDelete
  6. Wow Missouri! Ce extrem! Chiar nu am incercat asa ceva...dar cum imi mai revin o sa incerc :))

    ReplyDelete
  7. Ce faci ma?Iei locul hamsterului?:))


    [Dragutz video-ul :x ]

    ReplyDelete
  8. Hehe Lonny, la asta chiar nu m-am gandit...oricum tre sa iti pui intrebarea, cum de hamsterului ii place asa de mult sa invarta roata aia...de nu se mai opreste...

    ReplyDelete