Monday, January 24, 2011

Somn adanc si vise aventuroase

A reusit in sfarsit mama sa ma filmeze in timp ce eu dormeam asa de bine si visam...nu mai tin minte ce visam...dar era un vis frumos cu siguranta...plin de aventuri.
Cel mai intens visul a fost cam pe la minutul 1.40..asta ca sa va scutesc de cele 5 minute inutile pe care le-a filmat in plus mama :))


15 comments:

  1. Eu cred că visai un şoricel, măi Pisule! Sau cine ştie, poate o visai pe Missouri, că prea îţi tremura mustăcioara! :D

    ReplyDelete
  2. Avand in vedere ca m-a filmat mama cam 5 minute, cred ca am visat-o si pe Missy si cred ca se perinda si un soricel pe acolo pe langa noi :)

    ReplyDelete
  3. Pisule, eşti un visător înnăscut! :)

    ReplyDelete
  4. Mai Pisu ai tai sunt experti în filmari...

    visul avea miros, clar dincolo de pleoape rula adevarata realitate!
    :)

    ReplyDelete
  5. Merci Griska! Da tu visezi asa? adica ai miscari de astea in somn? ca acum sunt chiar curios :) Doar pisicile se aseamana asa de mult...

    ReplyDelete
  6. Multumesc superJa, si cand te gandesti ca au filmat cu telefonul...momentul sa il prinzi :))
    cred ca avea si mirosul visul....na cateodata scot si sunete, marai cumva :)) ai mei se distreaza copios :) nu-i bag in seama..somnul e mai frumos :)

    ReplyDelete
  7. salutare pisu. toate pisi fac asa in somn, tresar, jazz chiar ofteaza si atunci eu o mingii intre urechi si vorbesc cu ea ca sa intrerup secventa. si face exact ca oamenii, se intoarce invers, schimba pozitia si adoarme iarasi.
    uneori scoate virful limbii mic si rosu afara din gura.

    ReplyDelete
  8. ce tare Vic!!!!!
    Si eu scot limba asa putin...doar varful...
    Foarte interesant...
    Ai mei sunt fascinati de chestia asta.
    Este interesant totusi ca nu au observat chestia asta cu tresaritul in somn decat in ultimii 1-2 ani. Mai devreme nu visam asa de intens :)

    In fine...vine frumoase lui Jazz :D

    ReplyDelete
  9. Pisule, Snickers (motanelul meu) tremura asa de tare cand dormea, ca am avut impresia ca are frisoane, m-am speriat si l-am dus la doctor imediat! Analize, chestii... n-avea nimic! Pur si simplu credem ca visa! Dar era tot incordat, scheuna, torcea, ceva de speriat... Peticica (pisicuta) e mai linistita, dar nici nu poti sa o surprinzi dormind - daca te uiti fix la ea se trezeste, daca o atingi iar sta treaza...

    Pisu Cel Mare (deschizatorul de drum pentru pisicile de la mine) doarme ca o scandura, in rarele zile/nopti cand sta in casa. Pur si simplu zici ca-i o perna de puf. Doar Peticica il deranjeaza, ca se suie pe el si-l spala, il puricaie, se baga intre labele lui...

    ReplyDelete
  10. Pisule, îmi închipui cam ce-ai făcut de ai dormit aşa de adânc şi cu vise... Ai grijă, data viitoare ai tăi s-ar putea să filmeze şi ce visezi...:)

    ReplyDelete
  11. Ce visai tu acolo? Vreo vrabie? Poate un soricel?

    ReplyDelete
  12. Interesant Vlad...deci sunt pisici care dorm si ca scandurile :))

    ReplyDelete
  13. Da Baghi, o sa am grija...cred ca e mai bine pentru toti sa nu stim ce anume visez :D

    ReplyDelete
  14. Nu stiu mai Chiti...poate te visam pe tine :D

    ReplyDelete
  15. Da, Pisu, l-am urmarit mai des pe Pisu Cel Mare si nu l-am vazut niciodata tresarind sau dand din labute, nimic... Doarme dus! :)

    ReplyDelete