Sunday, March 20, 2011

Ce mai poza...Ce rusineeeeeeee

Mama nu s-a putut abtine si fara acordul meu a facut aceasta poza...in plus o posteaza aici!!!!
Vedeti ce ma chinuie????????

10 comments:

  1. ce baiat serios...frumos si serios...si iti sta tare bine cu...obiectul acela pe cap...
    te pricepi la zugravit? :))

    ReplyDelete
  2. Miao, acum înţeleg eu de ce o zgârii tu din când în când! :))))))))))
    Da poza e frumoasă, să ştii! :)

    ReplyDelete
  3. Asa asa ...radeti de mine :((

    ReplyDelete
  4. Pisuuu, tu esti atat de dulce incat nu putem sa radem de tine :D ! Nu putem decat sa te iubim, sa te admiram si sa ne bucuram ca ai asemenea bipezi iubitori si sugubeti :) ! Iar de acum vor intelege si ei ca trebuie sa iti dea liber la muscat si zgariat, ca si-o merita :D !

    Power to Pisu!

    ReplyDelete
  5. Stai putin Vlad...aici vorbeste mama lui Pisu...nu il mai incuraja pe Pisu ca el chiar poate musca si zgaria foarte rau. :)
    A fost nevoie si de pastilute calmante ca sa trecem peste niste crize :(

    Dar una peste alta asa este...il iubim si ne jucam cu el cu muscaturi doar in limita bunului simt :)

    ReplyDelete
  6. :) Stiu cam ce poate face Pisu cand isi iese din pepeni ;) Am ajuns de cateva ori la spital, la cusut, din cauza ca n-am avut inima sa opresc joaca desi pisicutele se "ambalasera" tot mai tare :)

    Imi amintesc cum conduceam cu buricele degetelor sparte (stiti, se sparg asa, ca un parizer lovit cu un ciocan de snitele :) ) si infasurate, pe cat putusem, in niste tifon, si m-am intersectat cu un prieten in trafic, iar eu i-am facut cu mana, cu bandajele pline de sange :) ! Mi-am purtat cu mandrie ranile, de parca fusesem la Termopile! :)

    Pupacim pe Pisu!

    ReplyDelete
  7. Problema este ca Pisu nu s-a jucat :(
    Pisu a avut niste crize bruste necontrolate de animal salbatic...e poveste f lunga.
    Nu am avut nevoie de cusaturi insa am avut destule rani si pe maini si pe picioare si muscaturi si zgarieturi adanci.
    Am ajuns sa ne fie frica de el o perioada...acum mai putin,insa tot avem grija sa nu scoatem sunete ciudate sa nu facem miscari prea bruste.

    ReplyDelete
  8. Pisu e salbatic?! N-am mai auzit de asemenea pisic: "avem grija sa nu scoatem sunete ciudate sa nu facem miscari prea bruste"!?! Il iubesc pe Pisu al vostru tot mai mult :) Ador animalele salbatice! Dar ce-o fi fost cu el, cum de l-o fi apucat?! Bine ca va intelegeti :) !

    ReplyDelete
  9. A avut cateva momente cand brusc a sarit la noi fara nici un motiv aparent....Nici vet-ul nu a stiut sa ne zica exact ce l-a apucat..iar alte cazuri de genu doar in strainatate am auzit...

    ReplyDelete
  10. Ehei, o fi sarit la voi pentru ca va iubeste muuult de tot :) Asa imi face mie Snickers cand intru in casa: miauna usor, ca un carait, ca o closca care isi cheama puii, si hop! direct pe pieptul meu :)

    E posibil ca Pisu Blogerul sa aiba impulsuri de vanator foarte puternice, si voi sa fiti singura lui tinta pentru a se "descarca"? Ati remarcat ca pisica, atunci cand se joaca, nu imita o lupta cu un alt seaman (cum fac cainii, de exemplu), ci vanatoarea unui animal mai mare decat ea - intrarea "pe dedesubt", strangularea concomitent cu zgarierea si cu labele din spate, etc? Desi in natura ele sunt vanatori de animale mici, mai pastreaza reminiscentele comportamentale ale vremurilor cand vanau animale de cateva ori mai mari decat ele ;) si acestea sunt gata sa se reactiveze la momentul oportun.

    ReplyDelete